Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Oakley >>  Laskettelulasit ja aurinkolasit >>  Aurinkolasit >>  Oakley Radar Ev Pitch Aurinkolasit White Laskettelulasit Ja

Categories

Oakley Radar Ev Pitch Aurinkolasit White Laskettelulasit Ja
Oakley Radar Ev Pitch Aurinkolasit White Laskettelulasit Ja [1282471]Oakley Radar Ev Pitch Aurinkolasit White Laskettelulasit Ja
Move your mouse over image or click to enlarge
€167.33  €83.67Save: 50% off
  • Model: 1282471
  • 8888 Units in Stock
  • Oakley Holbrook Aurinkolasit Matte Black Laskettelulasit Ja
  • Oakley Polarized Holbrook Aurinkolasit Matte Black Laskettelulasit Ja
  • Oakley Radar Ev Path Aurinkolasit Polished White Laskettelulasit Ja
  • Oakley Polarized Holbrook Aurinkolasit Black Ink Laskettelulasit Ja
  • Oakley Half Jacket 2.0 Xl Polarized Aurinkolasit Polished Black Laskettelulasit Ja
Oakley Radar Ev Pitch Aurinkolasit White Laskettelulasit Ja_checkout
Oakley Radar EV Pitch Laskettelulasit ja aurinkolasit Aurinkolasit
Meidän alkuperäinen Tutka silmälasien yhdistää kaikkea opimme vuosikymmenien tutkimuksen maailman parhaat urheilijat, ja pitempi linssi Tutka EV ja sen laajennetun näkymän ylä- reuna alueen perinnön suorituskyky on uusi virstanpylväs. Saatavana Path tai Pitch linssin muotoja, kevyt runko stressinkestäviä O Matter ylläpitää mukava Kolmipiste Fit varma ote Unobtainium osia, kun kanavoi ilmaa pitää sinut viileänä, ja High Definition Optics, sinulla on visuaalinen selkeys ja iskunkestävyys täyttävät tinkimätön standardit ANSI Z87.1. Sovita tämä vaihdettavilla objektiiveilla suunnittelu HDPolarized linssit leikata sokaiseva häikäisyn, ja hyödyntää Oakley Prizm teknologian linssit vireessä väri juuri optimoidut visio valitsemasi urheilussa tai ympäristölle.


Ominaisuudet:

Kehyksen väri mattamusta
Linssin väri Musta Iridium
Fit Standard


Tekniikka:

O Matter:
Stressinkestäviä runko materiaalia, joka kestää ääriolosuhteita, se on kevyt kestävyydestä. Hallittu joustavuus lisää iskunkestävyyttä ja samalla edistää koko päivän mukavasti kehykset tämän innovatiivisen synteettistä.

Kolme Point Fit:
Patentoitu innovaatio, joka takaa runko koskettaa vain Kuononselkä ja puolin päätä. Se pitää linssit optisessa linjassa istuvuuden joka poistaa paine pistettä yhteistä rungot että koukku korvat.

Unobtainium:
Pehmeä hydrofiilinen synteettinen, se lisää tarttuvuus märkänä tarttua paremmin kun hikoilevat. Tämä tekee siitä ihanteellisen earsocks ja nenä tyynyt suorituskykyä silmälasien.

High Definition Optics:
High Definition Optics (HDO) on kokoelma patentoituja tekniikoita, joiden avulla Oakley silmälasien täyttävät tai ylittävät testausstandardeja American National Standards Institute for optinen kirkkaus, visuaalinen uskollisuutta, ja iskunkestävyys.

Iridium:
Suunniteltu tasapainottamaan valoa ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio linssi pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideilla. Se on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi vision lähes kaikki valaistusolosuhteissa.

Älä odota enää pidempään ja osta Oakley Radar EV Pitch. Jos sinulla on kysyttävää Oakley Radar EV Pitch:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä Oakley Aina alennuksessa‎ Suomi yhteydenottosivumme kautta. Oakley Aina alennuksessa‎ Suomi tarjoaa erityisen kokoelman Laskettelulasit ja aurinkolasittuotteita hiihto:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Laskettelulasit ja aurinkolasit varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Aurinkolasit varusteilla.
Oakley - Laskettelulasit ja aurinkolasit - Aurinkolasit