Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Oakley >>  Laskettelulasit ja aurinkolasit >>  Miesten laskettelulasit >>  Oakley Crowbar Mx Jeffrey Herlings Miesten Laskettelulasit Ja Aurinkolasit

Categories

Oakley Crowbar Mx Jeffrey Herlings Miesten Laskettelulasit Ja Aurinkolasit
€92.67  €46.34Save: 50% off
  • Model: 1317801
  • 8888 Units in Stock
  • Oakley 02 Mx Miesten Laskettelulasit Skull Rushmore Purple Blue Ja Aurinkolasit
  • Oakley Crowbar Mx Jeffrey Herlings Miesten Laskettelulasit Ja Aurinkolasit
  • Oakley O2 Xm Miesten Laskettelulasit Matte Black Ja Aurinkolasit
  • Oakley 02 Xl Miesten Laskettelulasit Matte White Ja Aurinkolasit
  • Oakley Crowbar Mx Miesten Laskettelulasit Biohazard Orange / Blue Ja Aurinkolasit
Oakley Crowbar Mx Jeffrey Herlings Miesten Laskettelulasit Ja Aurinkolasit_checkout
Oakley Crowbar MX Jeffrey Herlings Laskettelulasit ja aurinkolasit Miesten laskettelulasit
Huipentuma 25 vuoden Laskettelulasiteknologia, Oakleyn Crowbar MX suojalasit tarjoaa suojan ja suorituskyvyn vaatimat maailman top ratsastajat. Kevyt ja joustava O Matter kehys on yhdistettynä puhtaaseen Lexan säilyttää törmäyssuojausta, jotka täyttävät ANSI Z87.1 ja EN 1938 standardien. Kirkkaat linssit ovat tehostettu F3 anti sumu hoitoa, optiikka maksimoi valikoima sivuille ja alaspäin mieltä. Et voi pysyä keskittyneenä ilman mukavuudesta, joten suunniteltu Kolmikerroksinen vaahtopehmuste sydänlanka pois hikeä, ja hihna tukijalat tasapainoisen painejakauman. Ja pitää hihna liukumasta, käsittelimme sen silikonilla. Tämä suojalasit mukana tulee irrotettava nenä vartija ja Oakley 7 pack laminoitu tearoff järjestelmä, pisimmällä tearoff järjestelmä planeetalla.


Tarkemmat tiedot

Kehyksen väri valkoinen
Lens väri tummanharmaa


TECHNOLOGIES:

High Definition Optics

Jos olet kiinnostunut Oakley:n Crowbar MX Jeffrey Herlings tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Laskettelulasit ja aurinkolasit tuotteet Oakley-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Oakley suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Oakley Crowbar MX Jeffrey Herlings jo tänään!
Oakley - Laskettelulasit ja aurinkolasit - Miesten laskettelulasit